مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

آموزش طرز تهیه حلوا شیر خشک

صابر محمدی | شنبه, ۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۰۲:۳۲ ب.ظ

حلواشیرخشک

مواد لازم

شیرخشک قنادی١پیمانه(من نیدو استفاده میکنمNIDOخوشمزه تر میشه)

آرد١پیمانه

روغن مایع١پیمانه(کمتریابیشتربستگی به نوع آرد)

مواد لازم برای شربت

شکر٢پیمانه

آب ٢پیمانه


اول شربت اماده میکنم شکر و اب مخلوط میکنم و اونقدر هم میزنم تا شکر تو آب ذوب بشه میذارم روی حرارت هرچی شربت غلیظ تر باشه حلوا سفت تر میشه، من شربت حالت نرم و ابکی بر میدارم تا حلوام خیلی سفت نشه

بعد آرد و شیر و روغن با هم مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم تفت میدیم تا هم بوی خامی آرد گرفته بشه هم رنگ دلخواه بدست بیاد(بعضیا تیره دوست دارن بعضیا روشن،من تیره تر بیشتر میپسندم) بعد گاز خاموش میکنم و شربت اضافه میکنم و تنننند هم میزنم تا صاف و یکدست بشه 

به همین سادگی

 نکته : 

لطفا و خواهشا 

هل

زعفران 

گلاب 

دارچین

اضافه نشوند . چون طعم اصیل و خوشمزه ی خودش رو از دست میده این چهار مورد عطر بسیار غالبی دارن و عطر و طعم شیر رو کاملا از بین میبرن و حلواتون دیگه مزه ی حلوای سنتی آردی خودمون ر میگیره.. اسمش روشه حلوای شیر خشک یعنی وقتی میل میکنین باید مزه ی شیر حس بشه

باز هر جور خودتون دوست دارین

  • صابر محمدی

آموزش طرز تهیه پنیر ریکوتا

صابر محمدی | شنبه, ۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۰۲:۲۹ ب.ظ

پنیر ریکوتا

که مى تونید براى دسرهایى چون چیزکیک،تیرامیسو انواع دسرهاى لیوانى  و غیره استفاده کنید.

همچنین انواع پاستا و لازانیا.

مواد لازم:

شیر ٣/٥ درصد چربى  سه لیتر

خامه پاکت صورتى یک بسته

ابلیمو یا سرکه ٣ قاشق غ خورى

شیر رو توى یه قابلمه اى که تهش ضخیم هست مى ریزیم و روى اجاق میذاریم و خامه رو اضافه مى کنیم و هم میزنیم تا بجوشه،نباید تند تند هم بزنید تا شیر ته نگیره،دیدید که شیر جوشید از رو اجاق بردارید و سرکه یا ابلیمو رو اضافه کنید و هم بزنید تا شیر ببره،ده دقیقه میذاریم بمونه  و بعد از صافى رد مى کنیم و میذاریم چند ساعتى بمونه تا ابش کامل گرفته بشه و هیچ ابى نداشته باشه..

اگه پنیر رو براى غذا مى خواهید درست کنید مى تونید کمى هم نمک بشه اضافه کنید

  • صابر محمدی

آموزش طرز تهیه قیمه کوفته خوشمزه و آسان

صابر محمدی | شنبه, ۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۰۲:۲۶ ب.ظ

قیمه کوفته

گوشت...... سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم 

لپه...... لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده 

ادامه کار...... یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ باز کنه بعد یه گوجه متوسط را ریز خرد کردم واضافه کردم بعدزردچوبه وفلفل وادویه خورشتی زدم واب گوجه که در امد نخود را اضافه کوفته و سیب زمینی خام من سرخ نکردم وابجوش ریختم زیاد اب نریزید که خورشت خیلی ابکی بشه وحرارت را ملایم کردم تا مواد پخته وکاملا جا بیفته با برنج زعفرانی اونم محلی میل کنید ویه سر به بهشت برنید

  • صابر محمدی