مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

۴ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه قارچ پلو با مرغ

صابر محمدی | يكشنبه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۰۲:۴۴ ب.ظ

قارچ پلو با مرغ

قارچ500 گرم 
سینه مرغ 500 گرم 
پیاز 5-6 ق غذاخوری
 برنج 3-4 پیمانه
 کنسرو نخودفرنگی1 لیوان
 زعفران دم‌کرده 4 ق غذاخوری
  کره یا روغن100 گرم 
آبلیمو ترش 2 ق غذاخوری
 نمک، فلفل  به میزان لازم
برای تهیه قارچ پلو ابتدا سینه مرغ را به شکل باریک و به طول 4 تا 5 سانتیمتر خرد کنید. قارچ‌ها را به شکل ورقه یا نگینی خرد کنید.ابتدا قارچ‌ها را همراه با آب لیموترش در دو مرحله در ماهیتابه با حرارت زیاد داخل روغن تفت دهید. (دقت کنید که اگر قارچ‌ها را یکباره سرخ کنید، آب می‌اندازد.)قارچ‌های سرخ‌شده را داخل قابلمه‌ای بریزید.مرغ ها را نیز در دو مرحله همراه نمک و فلفل سیاه سرخ کنیدسعی کنید حرارت زیاد باشد تا مرغ آب نیندازد چون گوشت مرغ خشک و سفت می‌شود.سپس مرغ‌های سرخ شده را نیز روی قارچ‌ها بریزید. چهار قاشق از پیاز سرخ کرده، زعفران آب کرده و نخودفرنگی را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا مواد حدود پنج دقیقه آهسته بجوشند. برنج سفید را آبکش کرده و دم کنیئ و هنگام سرو، مواد آماده را همراه با بقیه پیاز داغ در دیس لابه لای پلو بریزید.
قارچ پلو خوشمزه شما آماده است.

  • صابر محمدی

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز

صابر محمدی | يكشنبه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۰۲:۳۰ ب.ظ

خورشت لوبیا سبز
.
.معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه  فرنگی  به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل بلانچ کرده و داخل فریزر داشتم رو با نصف قاشق گرد غوره و پودر دارچین اضافه کرده و بیست دقیقه  دیگه زمان دا دم تا خورشت جا بیفته 
.برای ته دیگ برنج هم روغن  رو کف قابلمه ریخته سیب زمینی چیده کمی از برنج رو زعفران ویک قاشق کنجد مخلوط کرده روی سیب زمینی ریخته وبا قاشق فشرده کرده وما بقیه برنج رو ریخته ویک ساعت دم گذاشتم.
.
.
نکته :برای چاشنی این خورشت بنا به ذائقه می تونین از آبغوره یا آبلیمو هم استفاده کنید .
.
نکته،از سیب زمینی سرخ شده هم موقع سرو میتونیین استفاده کنین

  • صابر محمدی

طرز تهیه کاناپس قارچ

صابر محمدی | يكشنبه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۰۲:۲۵ ب.ظ

کاناپس قارچ 

یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده! 

مواد لازم:

کره: ۵۰ گرم
گشنیز: ۵۰ گرم
پیازچه: ۱۰۰ گرم
قارچ: ۵۰۰ گرم
آرد: دو قاشق سوپ‌خوری
شیر: یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل و نان تست: به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم

طرزتهیه:

 کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب شود.
* پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت می‌دهیم.
* قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود.
* آرد را افزوده و هم می‌زنیم.
* شیر را اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.
* نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت بر می‌داریم.
* روی هر نان تست یک قاشق غذاخوری از مایه قارچ ریخته و کاملاً پخش می‌کنیم و کمی پنیر پیتزا می‌ریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پنیر آب و روی کاناپس قارچ طلایی شود

  • صابر محمدی

طرز تهیه رولت مرغ

صابر محمدی | يكشنبه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۰۲:۲۳ ب.ظ

رولت مرغ

سینه مرغ ١عدد 
پنیر گودا به مقدار لازم 
ژامبون گوشت ٦ ورق

پیاز ١عدد 
سیر ١عدد

فلفل دلمه رنگی به مقدار لازم
نصف لیمو ترش 
٣ق غ کره اب شده

نمکو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 
بهتره ک یه سینه مرغ کامل باشه(اما واسه من تکه شده بود)
از وسط برشش بدید تا نازوک بشه 
سسر خرد شده پیاز خلال شده کره ای شده و نمک و فلفل و زردچوبه و ابلیمو رو اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید و بزارید یخچال تا مزه دار بشه،
سینه مرغو  لایه کیسه فریزر بزارید با بیف کوب اروم میکوبیم تاجایی که بافت قشنگ نرم بشه ولی از هم متلاشی نشه یدونه نایلونو خوب باز میکنیم 
مرغمو قشنگ روش پهن میکنیم 
یک لایه ژامبون روی مرغ میزاریم و روش پنیر میزاریم  و هم چنین فلفل دلمه با کمک نایلون  مرغو قشنگ رول میکنیم و با کمک خلال دندون فیکس میکنیم و توی پودر سوخاری میغلتونیم 
و بعد تو روغن با حرارت کم سرخ میکنیم و اجازه میدیم مرغم بپزه

  • صابر محمدی