آموزش طرز تهیه پنیر ریکوتا
صابر محمدی | شنبه, ۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۰۲:۲۹ ب.ظ
پنیر ریکوتا
که مى تونید براى دسرهایى چون چیزکیک،تیرامیسو انواع دسرهاى لیوانى و غیره استفاده کنید.
همچنین انواع پاستا و لازانیا.
مواد لازم:
شیر ٣/٥ درصد چربى سه لیتر
خامه پاکت صورتى یک بسته
ابلیمو یا سرکه ٣ قاشق غ خورى
شیر رو توى یه قابلمه اى که تهش ضخیم هست مى ریزیم و روى اجاق میذاریم و خامه رو اضافه مى کنیم و هم میزنیم تا بجوشه،نباید تند تند هم بزنید تا شیر ته نگیره،دیدید که شیر جوشید از رو اجاق بردارید و سرکه یا ابلیمو رو اضافه کنید و هم بزنید تا شیر ببره،ده دقیقه میذاریم بمونه و بعد از صافى رد مى کنیم و میذاریم چند ساعتى بمونه تا ابش کامل گرفته بشه و هیچ ابى نداشته باشه..
اگه پنیر رو براى غذا مى خواهید درست کنید مى تونید کمى هم نمک بشه اضافه کنید