مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

۸ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

ژله نیمرو وژله نوشابه گازداربایخ

صابر محمدی | دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۰۴:۴۱ ب.ظ

ژله نیمرو وژله نوشابه گازداربایخ

ژله نیمرو وژله نوشابه گازداربایخ 
سلام دوستای عزیزم من اومدم با یه ژله خوشگل و بامزه خودم کلی با دیدنش ذوق کردم امیدوارم شما هم خوشتون بیاد نیمرو ها خیلی طبیعی شده بود نوشابه گازدار هم که جز ژله های سوپرایز محسوب میشه و طعم هر دو ژله هم عالی بود 
ژله نیمرو:یک بسته ژله پرتقال یک بسته ژله الوورا بستنی وانیلی قالب یخ 
همونطور که دیدید اول ژله پرتقال رو با یک لیوان ابجوش به روش بنماری حل کردم و دوقاشق بستنی بهش اضافه کردم و ریختم داخل قالب یخ گرد و گذاشتم یخچال قالب هم یکم چرب کردم یک بسته ژله الوورا رو به همون روش بنماری کردم و یک بستنی لیوانی کامل بهش اضافه کردمو ریختم توی سینی و گذاشتم یخچال بعد ژله پرتقال رو از قالب دراوردم و به عنوان زرده تخم مرغ گذاشتم روی ژله بستنی و به شکل نیمرو برش دادم

نوشابه گاز دار:
یک بسته ژله نوشابه نیم بسته ژله الوورا 
اول ژله الوورا رو بنماری کردم و نصف لیوان اب سرد بهش اضافه کردم و ریختم داخل جام ها و گذاشتم یخچال برای یخ ها نصف بسته الوورا رو با یک لیوان ابجوش حل کردم و ریختم داخل قالب یخ و گذاشتم یخچال وقتی بست به شکل یخ برش دادم برای کف نوشابه کمی ژله الوورا رو دودقیقه با همزن زدم و ریختم روی نوشابه درست کردن کف برای نوشابه ها ابتکار خودم بود امیدوارم خوشتون بیاد عالی و زیبا حتما امتحان کنید دوستای گلم گزینه خوبی برای مهمانی هاتون

  • صابر محمدی

گاناش یک‌موجود بسی خوشمزه

صابر محمدی | دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۰۴:۴۰ ب.ظ

گاناش یک‌موجود بسی خوشمزه و بسی به دردبخورهست که تو شیرینی پزی و دسر به کار میاد.
از گاناش برای تزیین دسر و کیک ها به صورت شره ای ، برای مغزی شکلات ها، برای زیرسازی کیک های روکش فوندانت، برای شکلاتی کردن خامه وانواع فیلینگ و خیلی کاربردهای دیگه میشه استفاده کرد.
گاناش ترکیب خامه و شکلاته . به این صورت که خامه روی حرارت ملایم گرم میشه، بدون جوشیدن، و شکلات های خرد شده به اون اضافه میشه. کم کم حرارت خامه شکلات رو آب می کنه و گاناش یکدست میشه. البته چند بار باید هم زد ولی نه مداوم و پیوسته.اگر پشت سر هم هم زده بشه امکان به روغن افتادنش هست. وسطای آب شدن شکلات ها ظرف رو از روی حرارت بردارید تا با حرارت خود مواد بقیه شکلات ها آب بشن.
نسبت خامه و شکلات برای کارهای مختلف فرق می کنه.هر چقدر خامه بیشتر باشه گاناش روان تره و هر چه شکلات بیشتر باشه گاناش سفت تر.
گاناش آماده بعد از سردشدن سفت تر میشه و اگر تقریبا نسبت شکلات و خامه برابر باشه بعد از چند ساعت استراحت تو یخچال قابل شکوفه زدن هم هست. گاناش سرد شده رو میشه روی حرارت خیلی ملایم یا ترجیحا بن ماری دوباره گرم کرد.
برای گاناش شره ای روی کیک ها  و مغزی شکلات نسبت دوبرابر خامه و یک برابر شکلات مناسبه. برای زیرسازی کیک های فوندانت تقریبا نسبت دو برابر شکلات به یک برابر خامه مناسبه. 
خلاصه که موجود مظلوم و خوشمزه ایه و همه جوره راه میاد باهاتون. اضافه هاش هم به راحتی قابل فریز شدنه تا استفاده بعدی.
من معمولا از خامه صبحانه برای گاناش استفاده می کنم. چون مطمئن نیستم که حرارت دیدن خامه قنادی درست باشه یا نه. برای شکلات هم منطقا هر چه شکلات خوشمزه تر باشه گاناش خوشمزه تری به ما میده.
گاناش سرد شده رو به راحتی میشه با خامه فرم گرفته مخلوط کرد و یک خامه شکلاتی خوشمزه و البته تیره و خوشرنگ داشت.گاناش سرد به تنهایی هم فیلینگ مناسبی برای کیک های شکلاتی هست برای عاشقان دبل شکلاتی.

  • صابر محمدی

جوانه ی ماش رو اینجوری درست کردم

صابر محمدی | دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۰۴:۳۸ ب.ظ

 جوانه ی ماش رو اینجوری درست کردم
یه پیمانه ماش رو ۲۴ ساعت خیس کردم تو این مدت یبار ابش رو عوض کردم 
بعد ابکش کردم توی یه سینی دولایه دستمال کاغذی رولی  پهن کردم  با ابماش اب ماشیدم روش تا خوب خیس بشه بعد ماش ها رو روش  ریختم  دوباره روش دولایه دستمال کاغذی گذاشتم اونم دوباره خیس کردم  سینی رو داخل نایلون گذاشتم و درش رو بستم  دوتا سه روز داخل  کابینت گذاشتم  قرنطینه کردم  مدتش بستگی داره که بخاین جوانه ی ماش چقدر بلند شده باشه  بعد ازاین داخل یخچال میزارم 
طبع جوانه ماش

طبیعت جوانه ماش سرد و خشک می باشد. جوانه ماش حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، ویتامین K، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر و پروتئین می باشد.

طرز مصرف جوانه ماش

جوانه ماش را به صورت خام بیشتر برای تهیه انواع سالاد جوانه ماش و ساندویچ و به صورت پخته برای تهیه انواع غذا و سوپ با جوانه ماش استفاده می کنند.

  • صابر محمدی

چند پیشنهاد برای ترک عادت ناخن جویدن

صابر محمدی | دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۰۴:۳۷ ب.ظ

چند پیشنهاد برای ترک عادت ناخن جویدن   
 
عوامل تحریک‌کننده رو شناسایی کنین، مثلا چه چیزی، چه کسی، یا کدام حالات عاطفی باعث ناخن جویدنتون میشه.
از دوستاتون بخواین هر وقت مشغول ناخن جویدن هستین دستتونو از دهنتون بیرون بکشن.
بعضی باکتری‌ها حتی با شستن دست‌ها با صابون هم از بین نمیرن و زیر ناخن‌ها باقی می‌مونن!
نیرویی که صرف جویدن ناخنتون  می‌شه باعث آسیب دندون و لثه‌ها میشه.
کوتاه نگهشون دارین.
کرم مرطوب‌کننده به دست‌هاتون بمالین و یا اگر خانم هستین لاک بزنین.
ناخن‌هاتونو بدطعم کنین مثلا فلفل قرمز بزنین.

  • صابر محمدی

پختن غذا در ظروف مسی واقعا مفید است؟

صابر محمدی | دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۰۴:۳۷ ب.ظ

پختن غذا در ظروف مسی واقعا مفید است؟

⬅️ بسیاری از ما فکر می‌کنیم هر نوع غذایی را می‌توانیم در ظروف مسی بپزیم و برای سلامتی ما مفید است. پیش از هرکار این تفکر غلط را کنار بگذاریم.
⬅️ ورود بیش از حد مس به بدن موجب مسمومیت و برخی از بیماری‌هاست.
⬅️ ما با دو نوع مس روبرو هستیم. مس‌هایی که با پوشش قلع وجود دارند و به همین علت نباید نگران مسمویت مسی باشیم.
⬅️ خوراکی های خیلی شور، ترش، شیرین، گوشت و چرب را نباید در ظروف مسی به مدت طولانی نگه‌داشت.
⬅️ در شرایطی که ما با ظروف مسی، به طور مستقیم و بدون محافظت قلع سر و کار داریم، باید بدانیم که مس واکنش‌پذیر است.
⬅️ اسیدهایی مانند سرکه و گوجه‌فرنگی می‌توانند مس را به مواد غذایی وارد کنند و در طول زمان سمی باشند.

  • صابر محمدی

قارچ بخورید؛ سرطان نگیرید

صابر محمدی | دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۰۴:۳۶ ب.ظ

قارچ بخورید؛ سرطان نگیرید

▫️محققان ژاپنی با بررسی وضعیت سلامت ۳۶۵۰۰ مرد در مدت طولانی متوجه شدند که خوردن قارچ به طور مرتب باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات می شود.
▫️کسانی که هفته‌ ای یک یا دو بار قارچ می‌خورند، ۸ ٪ کمتر خطر ابتلا به آنکولوژی دارند. دانشمندان تأکید می کنند که حتی مصرف اندک قارچ‌ ها در رژیم غذایی، مزایای ملموس برای سلامتی انسان در آینده به همراه خواهد داشت.

قارچ را می توانید با تخم مرغ صبحانه و یا در سالاد استفاده کنید.

 

  • صابر محمدی

یافته جدید درباره کرونا: کودکان مبتلا نمی‌شوند !

صابر محمدی | دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۰۴:۳۵ ب.ظ

یافته جدید درباره کرونا: کودکان مبتلا نمی‌شوند !

▫️کرونا تا به حال هیچ کودکی (تا 8 سال) را مبتلا نکرده است و کوچک‌ترین فرد دچار به این بیماری 14 سال داردکرونا درمان ندارد. مقابله با کم آبی و اکسیژن رسانی به بیماران در بیمارستان های چین به کار بسته شده است

▫️بیشتر قربانیان کرونا بالای ٤٠ سال سن و سابقه بیماری های حاد عفونی، ریوی و قلبی دارند

+ خوراک خفاش، متهم ردیف اول انتقال ویروس کرونا به انسان است. فروش و سِرو این خوراک در بازارها و رستوران‌های غذاهای دریایی شهر ووهان مرسوم است

  • صابر محمدی

چرا فوت کردن به غذا و نوشیدنی ممنوع است⁉️

صابر محمدی | دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۰۴:۳۴ ب.ظ

چرا فوت کردن به غذا و نوشیدنی ممنوع است⁉️

طبق تحقیقات پزشکی هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می شود.
هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط می شود  و موجب تولید ماده مضر برای بدن می شود و با خون ترکیب می شود و عامل بیماری های پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.
همچنین خیلی از ویروس های بدن با تنفس از بدن خارج می شوند اما با فوت کردن به غذا جذب غذا می شود و مجددا به بدن بر می گردد.

  • صابر محمدی