مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

روش تهیه کیک تولد بدون فر

صابر محمدی | دوشنبه, ۲۷ اسفند ۱۳۹۷، ۰۳:۴۱ ب.ظ

طرز تهیه کیک بدون نیاز به فر



همه مواد از قبل به دمای محیط رسیده باشند.

میتونید از پیمانه شیرینی پزی ویا لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید. 

مواد لازم :

3عدد تخم مرغ 

1 لیوان شیر

1 لیوان پودرشکر 

1/2 لیوان روغن مایع 

1 قاشق غذاخوری کره

1 پاکت بیکینگ پودر ترکی 10 گرمی (یا 1 قاشق مرباخوری) 

2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 

2 لیوان آرد سفید قنادی 

برای خیس کیک:

2 قاشق مرباخوری قهوه فوری (نسکافه) 

1 لیوان آب 

برای خامه :

2 پاکت کرم شانتی(یا پودر خامه یا خامه فرم گرفته قنادی به میزان لازم ) 

1 استکان شیر (شیر را به پودر خامه کم کم اضافه کنید وباهمزن اول با دور کند وبعد با دور تند حدود6تا8 دقیقه تا خامه فرم بگیرد. 

طرزتهیه :

ابتدا شکر وتخم مرغ را به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید تا سبک وکرم رنگ شود وبعد به نوبه شیر وروغن وکره را اضافه ودر حد مخلوط هم بزنید ومواد خشک را که از قبل سه بار الک کرده اید را کم کم اضافه وبا لیسک مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدست شود.

قابلمه را چرب کنید ومایه را در قالب بریزید.

قابلمه رو بزارید روی حرارت با شعله متوسط به مدت 50 تا 60 دقیقه با خلال چک کنید اگه مایه به خلال نچسبید کیک شما آمادس ولی اگه مایه به خلال چسبید باز زمان بدید تا کیک پخته شود.

کیک را از وسط برش بزنید وبزارید داخل رینگ که به اندازه کیکتون تنظیم کردید و

بعد قهوه وآب جوش را هم بزنید وبریزید روی کیک تا جذب کیک شود وبعد با خامه فرم گرفته شکوفه بزنید وطبق ویدئو تزئین کنید به همین راحتی 😊

☘️حتماً دم کنی بزارید.

☘️تا 30 دقیقه اول درب قابلمه رو برندارید چون پف کیک میخوابه.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی