مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه مرغ سخاری خوشزه و ترد

صابر محمدی | چهارشنبه, ۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۳۴ ب.ظ

من از کتف مرغ استفاده کردم. معمولا مرغها رو از قبل نمیپزم ولی این بار برای سریع سرخ شدن, مرغها رو با نمک, زردچوبه و پیاز پختم. توی ابکش ریختم تا ابشون بره.توی یک کیسه فریزر بزرگ چند قاشق ارد ریختم, نمک, فلفل سیاه, پودر سیر زدم و چند تا از کتفها رو توی نایلون انداختم خوب تکون دادم تا کاملا اردی شدن. 

بعد ارد اضافی رو تکوندم.توی یک ظرف سه تا تخم مرغ و یک استکان دوغ رو خوب هم زدم, مرغها رو توی تخم مرغ غلطوندم. در اخر توی پودر سوخاری پانکو زدم و در روغن داغ سرخ کردم. میشه به جای سرخ کردن, مرغها رو توی فر دویست درجه گذاشت تا کمی برشته بشن. اینجوری سالم تر هم هست. سس قرمز رنگ, کچاب هست. سس سفید رنگ, مخلوط ماست چکیده, کمی مایونز, فلفل سیاه, یک قاشق ابلیمو و اویشن هست. سیب زمینی ها هم اول کمی ابپز شدن و بعد با نمک, فلفل سیاه, پودر سیر و شوید خشک و کمی روغن, تفت داده شدن.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی