مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه رول شکلاتی سوئیسی

صابر محمدی | شنبه, ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۱:۵۴ ب.ظ

رول شکلاتی


مواد لازم برای خمیر گل

تخم مرغ یک عدد

شکر۳۰گرم

کره آب شده۱۴گرم

آرد۵۰گرم

رنگ خوراکی

شکر را به تخم مرغ اضافه کرده هم میزنیم در حین هم زدن به ترتیب کره،آرد ‌ورنگ خوراکی را اضافه میکنیم بعد از آماده شدن مخلوط کاغذ روغنی را به ابعاد۳۰در۴۰سانتیمتر آماده کرده وطرح گل یا طرح مورد نظر را روی کاغذ روغنی میکشیم 

برای کیک اسفنجی

تخم مرغ۴عدد

شکر ۱۰۰گرم

آرد۵۰گرم 

پودر کاکائو۴۰گرم

بیکینگ پودر۴گرم

نمک۲گرم

وانیل۵گرم

روغن ۲۸گرم

شکر رابه تخم مرغ اضافه کرده هم میزنیم وبه ترتیب وانیل،روغن،آرد،پودرکاکائو،بیکینگ پودر و نمک را اضافه میکنیم وبعد از مخلوط شدن روی گل ها میریزیم ومیگذاریم داخل فر دمای۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه 

مواد لازم برای فیلینگ کیک

شکلات سفید۱۵۰گرم

شیر۴۵گرم

خامه همزده۲۴۰گرم

شیر را به شکلات اضافه کرده وبه روش بن ماری آب میکنیم سپس از روی حرارت برداشته خامه را اضافه کرده هم میزنیم

کیک رااز فر خارج کرده وروی آن بعد از خنک شدن پودر قند پاشیده ومخلوط شکلات ‌شیر وخامه را بعداز خنک شدن روی آن پهن کرده وتوت فرنگی خرد شده را اضافه کرده وسپس رول میکنیم و قبل از سرو۲ساعت در یخچال میگذاریم

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی