مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

تهیه دسر ژله ای رنگارنگ

صابر محمدی | شنبه, ۳۱ فروردين ۱۳۹۸، ۱۲:۰۱ ب.ظ

دسر رنگارنگ

مواد لازم:

ژله در رنگ های مختلف به دلخواه

(توت فرنگی، شاتوت ،بلوبری ،سیب ،انبه ،هلو )

ژله آلورا 

ژلاتین 

شیر (دل بخواهی)

طرزتهیه:

ابتدا ژله ها رو با ۳/۴ پیمانه آبجوش جداگانه حل کرده به روش بنماری میزاریم هم دمای محیط بشه سپس شیری که هم دمای محیط یعنی هر دو هم دما باشن اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه (اینجا برای سفت تر شدن ۲ ق غ ژلاتین اضافه شد دقت کنید اول شیر بعد ژلاتین اضافه شود)و داخل ظرف تخت ریخته طوری که قطر ژله ۱ سانت باشه و داخل یخچال قرار بدید تا ببنده.

ژله آلورا رو جداگانه درست کنید می تونید برای سفت تر شدنش ژلاتین هم اضافه کنید ، حالا ژله های رنگی رو به شکل مکعبی برش بزنید داخل یک ظرف قاطی کنید کف قالب رو چرب کرده ژله های رنگی داخل قالب بریزید بعد ژله آلورا ک خنک شده رو روشون بریزید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی