مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه ترین کیک سنتی ایرانی

صابر محمدی | چهارشنبه, ۲۸ فروردين ۱۳۹۸، ۱۲:۲۷ ب.ظ


تخم مرغ: یک عدد درشت

شکر: نصف لیوان

مخلوط شیر و گلاب:نصف لیوان(من دو قاشق غذاخوری گلاب ریختم)

روغن مایع: یک چهارم لیوان

آرد سفید: یک لیوان

عسل: یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

پودر هل یا وانیل: مقداری

نمک میوه: مقداری


ابتدا تخم مرغ،شکر و پودر هل را خوب همزدم تا کرم رنگ بشه بعد عسل،مخلوط شیر و گلاب را اضافه کردم دوباره یک دقیقه هم زدم بعد روغن مایع را اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم حالا مخلوط آرد، نمک میوه و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم را به مواد اضافه کردم در حد مخلوط شدن هم زدم.مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشتم ریختم و در فر با درجه ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم.چند دستور امتحان کردم این از همه بهتر بود.منظورم از لیوان،لیوان دسته دار فرانسویه.با این مقدار ده کیک درست میشه ولی من مواد رو دو برابر کردم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی