مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه کیک لیمو

صابر محمدی | يكشنبه, ۱۸ فروردين ۱۳۹۸، ۰۳:۱۳ ب.ظ

کیک لیمو

۴ عدد تخم مرغ

۱.۵ استکان شکر (۱۰۰ گرم)

یک استکان روغن مایع (۷۰ گرم)

یک لیوان آب سرد

۱ بسته وانیل ( در حد کم حدودا ۱/۴ قاشق چایخوری)

۱ بسته بیکینگ پودر ( ۱ قاشق مربا خوری)

یک عدد لیمو ( آب یک عدد لیمو را بگیرید)

رنده پوست لیمو ( یک عدد لیمو رو پوستش رو رنده کنید)

۳ لیوان آرد

تخم مرغ و شکر رو پنج دقیقه با همزن بزنید و وانیل را هم اضافه کنید . روغن را اضافه کنید و سپس آب را بریزید .

یک عدد لیمو را پوستش را رنده کرده و ریخته و آب یک عدد لیمو را هم بگیرید و بریزید و مخلوط کنید .

آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و مدت کم مخلوط کنید .

داخل قالب که چرب شده بریزید و در فر ۱۷۵ درجه قرار دهید . تایم پخت حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه . حتما چک کنید .

اجازه دهید کیک کمی خنک شود و بعد از قالب بیرون بیارید و روش کمی پودر قند بریزید .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی