مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

آموزش پخت کته قالبی

صابر محمدی | يكشنبه, ۱۸ فروردين ۱۳۹۸، ۰۲:۰۸ ب.ظ

برای مشاهده متن به صورت کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید



من دو پیمانه برنجو پاک کردم بعد ۴-۵ بار به آرومی با آب ولرم شستم سعی کنید برنجو چنگ نزنید و با آب سرد هم نشورید.

برای هر پیمانه برنج یک و نیم پیمانه آب درنظر بگیرید. (پس برای دو پیمانه برنج سه پیمانه آب نیازه.) یک قاشق مرباخوری نمک و دو قاشق غذاخوری روغن.

وقتی برنجو شستیم آبشو اندازه میکنیم. نیم ساعت بمونه تا برنج خیس بخوره .بعد روی شعله قرار بدید تا جوش بیاد روغن رو اضافه کنید (در نذارید) وقتی آبش کشیده شده داخل ظرف دیگه ای بریزید و توی همون قابلمه که برنجو خالی کردید دو سه قاشق روغن بریزید و کمی زرد چوبه( از#زعفرون دم شده هم میتونید استفاده کنید.)برنجو روش میریزید و روی شعله میزارید تا دم بکشه یک دقیقه شعله رو زیاد کنید بعد شعله رو ملایم کنید . حدودا نیم ساعته آماده ست.

نکته : موقع دم اگه دیدید برنج خیلی دونه میتونید نصف پیمانه دیگه روش آب گرم بریزید. برنج اگه کهنه تر باشه آب بیشتری میبره  .

.

و اما مرغ ترش #گیلانی دلبر  .

.

نصف پیمانه لپه از قبل خیس شده

پنج تا 6 تکه مرغ

یک عدد پیاز متوسط

سه حبه سیر یا سیر تازه دو تا ساقه یا برگ سیر

سبزی شامل جعفری و گشنیز از هر کدوم سه دسته کوچک. دوتا تره و یکی نعناع.

اگه در دسترس بود یک مشت #چوچاق( اگه نمیدونید چیه به#چوچاق_فودانه برید) یک مشت #خالواش خرد شده

نصف فنجان گردو نگینی و یا رنده درشت شده

چاشنی رب انار یا آب نارنج یا رب نارنج. هرچاشنی که دوست داشتید

.

.

ابتدا داخل قابلمه پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی زرد چوبه تفت بدید بعد مرغ رو اضافه میکنیم تفت میدیم سیر رو رنده می کنیم با مرغ تفت میدیم. لپه رو اضافه میکنیم یه تفت میدیم دو لیوان آب می ریزیم تا یک ربع بجوشه. بعد سبزی رو سرخ میکنیم گردو رو به سبزی اضافه کرده تا تفت بخوره و به مرغ اضافه میکنیم تا بپزه و جا بیافته آب این خورشت نباید زیاد باشه. بعد از پخت لپه و مرغ نمک و فلفل و چاشنی رو اندازه کنید.توی بعضی از شهرها وقتی خورشت اماده شد دو عدد تخم مرغ هم بهش میزنن.ولی من بسته به ذائقه خانواده نمیزنم.

نکته: اگه سبزی محلی ندارید.جعفری و گشنیز و تره و نعناع میتونید استفاده کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی