مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

آموزش درست کردن کتلت عدس

صابر محمدی | يكشنبه, ۱۸ فروردين ۱۳۹۸، ۰۲:۵۷ ب.ظ

عدس  یک و نیم پیمانه 

سیب زمینی دو عدد

اب دو پیمانه 

پیاز یک عدد

سیر دو حبه 

گردو پنج عدد درشت 

آرد دو قاشق سوپ خوری 

دارچین یک قاشق چای خوری 

پودر زیره سبز یک قاشق چای خوری 

پودر آویشن یک دوم قاشق چای خوری 

زرد چوبه یک قاشق چای خوری 

تخم مرغ سه  عدد 

رو غن مایع به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم 

طرز تهیه 

عدس را بشورید و با یک عددسیب زمینی و دوپیمانه اب روی حرارت بزارید بعد که عدس و سیب زمینی پختن اونو داخل صافی بریزید تا اب اضافیش کاملا گرفته بشه .عدس و سیب زمینی رو داخل غذا ساز بریزید و پوره کنید یک عدد سیب زمینی خام .پیاز و سیر و گردوی رنده شده رو بهش اضافه کنید ارد و دارچین و پودر و زیره و پودر اویشن  زرد چوبه نمک و فلفل رو هم اضافه کنید و اخر سر تخم مرغ ها و خوب مخلوط کنید .تابه رو روغن بریزید و با حرارت ملایم گرم کنید مقداری از مایع رو برداشته شکل میدیم و داخل روغن سرخ میکنیم .

پ.ن ..اصلا کوچکترین فکری نکنید که میتونه رقیب کتلت گوشت بشه

ولی برای تنوع غذایی و آهنی که داره خیلی خوبه ‌.و برای کسایی که نمیتونن گوشت بخورن گزینه خیلی مناسبیه .طعم و مزه اش هم به واسطه ادویه ها خیلی دلچسبه .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی