مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

آموزش تهیه چلوگوشت مجلسى

صابر محمدی | يكشنبه, ۱۸ فروردين ۱۳۹۸، ۰۳:۱۰ ب.ظ

چلوگوشت مجلسى

موادلازم.

گوشت گوسفندى به نیاز لازم :4 تکه

زعفران دم کرده :2 ق غ خ

چوب دارچین : 1یک تکه کوچیک 

نمک وزردچوبه به میزان لازم

پیاز :1عدد

روغن به میزان لازم 4/5 ق غ خ

فلفل قرمز پاپریکا :1 ق چ خ (یا فلفل سیاه جانشین)

دستور تهیه :

اول گوشت روتمیزوشسته وباروغن و پیازوزردچوبه تفت داده وبعدیک ق غ خ زعفران زده وچوب دارچین واب کافى ک یک استکان لازمه رومیریزیم ودرزودپز روبسته تامدت یک ساعت به خوبى بپزه وبعدپخت چوب دارچین روبرداشته و نصف ابى ک ازگوشت باقى مانده رو میگیریم وگوشت روبه تابه منتقل کرده و روغن روى آب گوشت روگرفته روى گوشت میریزیم وباهاش کمى تفت داده ک ازخامى دربیادوبراى خوشمزه شدن کمى زعفران وفلفل قرمز زده واب گوشت روش ریخته ودرماهیتابه روبسته وبا ی قول خوردن خاموش تاجابیافته وباپلو نوش جان کنید

نکات:

اول اینکه اگردوست دارین گوشت رو آبکی وهمینطورنوش جان کنیددراخر کمى زعفران وفلفل زده وبه حال خودش رهاکنیدتامزه داربشه

دوم من این مراحل پخت گوشت روتو زودپزدرست کردم شماهمین مراحل کار روتوقابلمه(فقط مقدارآب روچندبرابر کنید) وسه ساعت زمان پخت بدیدطوری که نصف پیمانه ازآب گوشت باقی مونده باشه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی