مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه شیرینی بهشتی

صابر محمدی | دوشنبه, ۲۷ اسفند ۱۳۹۷، ۰۴:۰۵ ب.ظ

روش پخت شیرینی کرکی یا شیرینی معروف اصفهانی




شیرینی بهشتی در همه ی شیرینی فروشی ها پیدا میشه ولی چون با روغن قنادی درست میشه طعمش به خوبیه شیرینی خونگی نمیشه تفاوتش هم برای اون طعم  و عطر خوب کره ست ، بافت این شیرینی مثل برای بیرونه یعنی کاملا پودریه و بهش که دست میزنی میچسبه به انگشت و وسطش کمی ترد و کرانچیه ، خلاصه که عاشقش میشین .مواد لازم

.آرد یک لیوان

پودر قند نصف لیوان

کره  صد گرم

روغن مایع  یک قاشق غذاخوری

پودر هل

پودر وانیل

اول همه باید بگم که برای این شیرینی باید از روغن صاف قنادی استفاده بشه ولی میدونید که این روغن طعم جالبی نداره ومضر هم هست ولی میشه کره رو جایگزین این روغن کرد به شرطی که یه سری مراحلو روی کره انجام بدین که  براتون میگم ،

کره رو در ظرفی گذاشته روی حرارت کم قرار بدین تا آب بشه مواظب باشید چون کره زود میسوزه ،وقتی آب شد شروع می‌کنه جوش ریز میزنه بذارید سی ثانیه بجوشه و همش بزنید و بعد زیرشو خاموش کنید روش کفهایی جمع میشه که با قاشق بگیرید بعد که خنک شد بذارید یخچال تا سفت بشه ،سپس در دمای محیط قرار بدین تا کمی نرم بشه، دوغ کره ک زیرش جمع شده جدا کنید تا با کره مخلوط نشه ، بهتره موقعی که کره سرده از دوغش جدا کنید چون راحتتر جدا میشه

حالاکره نرم شده و پودر قند و هل و وانیل را  هفت دقیقه با همزن برقی بزنید بعد روغن مایع را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر بزنید بعد آرد را کم کم اضافه کنیدو بزنید ،همونطور که در فیلم می‌بینید آخرین قسمت  آرد رو ک اضافه میکنید  دیگه با هم زن نمیشه همش زد ،خمیر مثل خورده شن میشه و به اطراف پخش میشه، با قاشق کمی خمیر را مخلوط کنید و خمیر را جمع کنید و در دست گلوله های اندازه ی گردوی ریز درست کنید بعد از پخت شیرینی ها پف میکنند و  اندازه ی یک گردوی درشت میشن 

میتونید خمیر رو نصف کنید و به یک قسمتش چند قطره زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید تا رنگش زرد بشه ،البته بهتره زعفران رو با گلاب دم کنید چون طعم خیلی خوبی به شیرینی میده

 خمیر رو با فاصله در سینی فر بچینید و پس رو نقوشی بزنید وتخم خرفه بپاشید و در دمای صدور هشتاد درجه به مدت ده دقیقه بپزید در تستر با دمای ۲۵۰درجه،

نکات مهم👇

،این شیرینی خیلی زود میپزه پس بیشتر از ده دقیقه نذارید تو فر بمونه چون زیرش خشک میشه،اجازه بدید شیرینی کاملا سرد بشه بعد از سینی فر برش دارید ،چون وقتی داغه بهش دست بزنید پودر میشه برای طعم شکلاتیه این شیرینی یک قاشق مرباخوری از آرد رو کم کنید و بجاش یک قاشق غذاخوری سر صاف پودر کاکائو اضافه کنید ، ،این شیرینی تا یک هفته در دمای اتاق سالم میمونه ،البته اگر بعد از روز اول چیزی ازش باقی بمونه ، این مقدار مواد سی تا شیرینی اندازه ی گردو بهتون میده ،نوش جان.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی