مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه خوشمزه ترین کوکو سبزی

صابر محمدی | دوشنبه, ۲۷ اسفند ۱۳۹۷، ۰۳:۵۳ ب.ظ

طرز تهیه خوشمزه ترین کوکو سبزی



آموزش پخت کوکو سبزی

🔴مواد لازم🔻

. ▫️سبزی ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز ) 500 گرم

▫️تخم مرغ 3 عدد

▫️شیر 1 ق غ

▫️مخلوط زرشک و مغز گردو 1/2 لیوان

. ▫️بکینگ پودر 1/2 ق چ

.

▫️نمک و فلفل به مقدار لازم

▫️زعفران دمکرده 1 ق غ

. 🔴طرز تهیه🔻🍘

. 🔸سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند؛ سپس ریز و یکدست خرد کنید ( پیشنهاد میشود سبزی ها را پیش از استفاده در مایه کوکو کمی سرخ کنید تا کوکوی برشته تر و تردتری داشته باشید )

. 🔸داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کنند. سپس سبزی های خرد شده ، بکینگ پودر ، زعفران،شیر ، (زرشک ، مغز گردو در صورت نیاز)نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند

.

🔸داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در تابه را بگذارید. حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند، سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود. وقتی یک روی کوکو سرخ شد کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم برشته شود

.

♦️استفاده از زرشک و مغز گردو بنابر سلیقه میباشد و اجباری نیست ، حتی میتوانید از یکی از این مواد در کوکو سبزی استفاده نمائید

. ♦️استفاده از 1 قاشق شیر در انواع کوکو و کتلت باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و موقع سرخ کردن وا نروند. استفاده از بکینگ پودر نیز موجب میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن نچسبند و شل نشوند و پف کوکو نیز بیشتر شود

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی