مجله آشپزی و پخت کیک و غذاهای خوشمزه

طبقه بندی موضوعی

آموزش تهیه بورک رولی گوشت

صابر محمدی | دوشنبه, ۲۷ اسفند ۱۳۹۷، ۰۴:۰۱ ب.ظ

آموزش تهیه بورک رولی گوشت 



مواد لازم:

خمیر یوفکا مستطیلی: ۴ عدد

پنیر چِدار کاله: ۱۰۰ گرم

پنیر گودا کاله: ۶ ورقه

گوشت چرخکرده: ۱۵۰ گرم

قارچ: ۵ عدد

فلفل دلمه سبز: ۱ عدد کوچک

پیاز: ۱ عدد متوسط

رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم

مواد لازم برای رومال خمیر:

کره آب شده: ۲۵ گرم

سفیده تخم مرغ: ۱ عدد

شیر: سه قاشق غذاخوری

ابتدا پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدهیم، بعد از پنج دقیقه گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم. کمی زردچوبه و فلفل و پودر سیر میزنیم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت برگردد. سپس قارچ که کمی ریزتر خرد شده و فلفل دلمه نگینی خرد شده را اصافه میکنیم. بعد از پنج دقیقه دو قاشق رب گوجه و کمی نمک اضافه میکنیم و باهم حدود ده دقیقه تفت داده و خاموش میکنیم

یک ورقه خمیر یوفکا را روی تخته کار میگذاریم. کره و شیر و سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و به ان کمی نمک میزنیم و با قلم مو روی خمیر میکشیم. لایه بعدی خمیر را نیز روی لایه اول گذاشته و کمی رومال میزنیم

یک لایه پنیر چدار رنده شده روی خمیر میریزیم

سپس از مایه گوشتی روی پنیر ریخته و کاملا یکدست پخش میکنیم و با پشت قاشق صاف میکنیم تا موقع رول کردن جابجا نشود.

روی ان هم سه ورقه پنیر گودا کنار هم میگذاریم.

لبه های خمیر را دوباره از مایه رومال زده تا کمی چسبناک شود و بعد از رول کردن باز نشود

به ارامی خمیر را رول میکنیم. سپس روی کل خمیر و دورتاور آن رومال زده و با چاقوی تیز به ارامی برش های یک و نیم سانتی میزنیم

سینی فر را چرب کرده و خمیرها را عمودی کنار هم میچینیم

و به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد که از قبل گرم شده بود میگذاریم.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی